#1 2019-08-02 09:32:51

joergnestler
Member
Registered: 2019-03-28
Posts: 12

chunk hashes check always failed

Hi,

I am running backups from 1 host to another host and vice versa within the same network.

I use XSIBACKUP 11.2.7 on VMware ESXi 6.0.0 build-3620759
and XSIBACKUP 11.2.3 on VMware ESXi 6.7.0 build-8169922

The behavior is identical in both directions and so I think it is not linked to a Version of ESX or XSIBACKUP.
For me it seems a general issue, but I dont know how to solve.

I tried to use the certify option in my job and it always return the same kind of error.
I tested: yes and fast - it is still the same.

Sample:
-------------------------------------------------
2019-08-01T17:55:18|  Please wait while the remote (c)XSITools hash tables are fast checked...
--------------------------------------------------------------------------------                                             -------------------------------------------------
2019-08-01T17:55:56|  [SRV-PK] error: chunk hashes fast check failed, detail:
--------------------------------------------------------------------------------         



It returns the check failed, but I dont know the reason.
There are no details.
So I dont know is it maybe a timeout issue or whatever.

Restoring of these backups are always working and the machines seems working properly.


Any ideas?

Thanks in advance

Offline

#2 2019-08-03 11:30:06

admin
Administrator
Registered: 2017-04-21
Posts: 1,059

Re: chunk hashes check always failed

We'll check this kind of verification and reach you back.

Offline

#3 2019-08-05 12:51:01

joergnestler
Member
Registered: 2019-03-28
Posts: 12

Re: chunk hashes check always failed

I have this issue with "fast" and with "yes"

Offline

#4 2019-08-09 09:36:03

admin
Administrator
Registered: 2017-04-21
Posts: 1,059

Re: chunk hashes check always failed

Please, use --check-repo=yes instead, we will add an alias as --certify-backup=yes in next version.
Sorry about the delay, but these days we are less than usual.

Offline

#5 2019-08-11 07:20:30

joergnestler
Member
Registered: 2019-03-28
Posts: 12

Re: chunk hashes check always failed

no problem. Thanks for your answer and your support.
with --check-repo=yes it is working fine for me.

Offline

Board footer