#1 2020-10-27 17:43:58

gophercze
Member
Registered: 2020-10-27
Posts: 4

Chained backup problems

Hello,

I am using XSIbackup Pro for many years. Last week I have updated to latest version 11.2.19. Everything seems to be working fine, but I have problem with chained backups. My config is:

# Config 001
"/scratch/XSI/XSIBackup-Pro/xsibackup" \
--backup-prog=onediff \
--certify-backup=no \
--backup-point=0.0.0.0:2222:/vmfs/volumes/NFS188/001_test \
--backup-type=custom \
--backup-vms=test \
--backup-how=Hot \
--remote-xsipath=/scratch/XSI/XSIBackup-Pro/ \
--backup-id=001 \
--description="test" \
--mail-from=test@test.com \
--mail-to=test@test.com \
--smtp-srv=0.0.0.0 \
--smtp-port=25 \
--smtp-usr=smtpuser \
--smtp-pwd=pass \
--on-success="backupId->002" \
--on-error="backupId->002" \
--exec=yes >> "/scratch/XSI/XSIBackup-Pro/var/logs/xsibackup.log"

This is my config. I have changed names and IP addresses, other is same. Other problem - nothing is stored in log file.

Could somebody check my configuration file? Is there problem somewhere?

Many thanks.

Lukas

Offline

#2 2020-10-28 17:24:10

admin
Administrator
Registered: 2017-04-21
Posts: 1,390

Re: Chained backup problems

You don't state what your problem is.

Offline

#3 2020-10-28 17:27:25

gophercze
Member
Registered: 2020-10-27
Posts: 4

Re: Chained backup problems

My problem is that backups "--on-success" and "--on-error" and log does not work. It seems that program does not read this values in config. Subsequent job "002" does not start and nothing is in log.

Offline

#4 2020-10-28 18:02:56

admin
Administrator
Registered: 2017-04-21
Posts: 1,390

Re: Chained backup problems

Where is job 002 sitting?
You don't need to use --on-success & --on-error to chain backups, you can also just chain jobs via standard shell constructs:

001 && 002 || 002

Offline

#5 2020-10-28 18:13:51

gophercze
Member
Registered: 2020-10-27
Posts: 4

Re: Chained backup problems

It is sitting in jobs/ directory. I have used version 11.0 before and config works. But I have upgraded to latest version and it does not work.

Offline

#6 2020-10-29 08:09:50

gophercze
Member
Registered: 2020-10-27
Posts: 4

Re: Chained backup problems

This does not help me. If I run it in CLI it works, but if I run it via cron, it starts in same time. I need run multiple backups in series via cron. In previous version I have chainned it via "on success". But in this version it is not working.

If you have any help how multiple backups run in series via cron without "on succes" working, it will really help me.

Offline

Board footer