#1 2020-03-20 08:59:39

supayoshi
Member
Registered: 2020-03-20
Posts: 2

Error while running XSI-Backup PRO GUI

Hi, I have been using the XSI- BAckup PRO GUI last night and set everything up, had a backup plugin running,
however whenever I run ./xsibackup now from my installation folder I am getting the following error:


[root@overkill:~] cd /vmfs/volumes/SSD\ 1TB\ -\ Main/.sdd.sf/XSI_Backup/XSIBackup-Pro/
[root@overkill:/vmfs/volumes/5e508d37-4c563c3e-4fc7-002590f3b98e/.sdd.sf/XSI_Backup/XSIBackup-Pro] ./xsibackup
BusyBox v1.29.3 (2018-11-02 15:37:50 PDT) multi-call binary.

Usage: dirname FILENAME

Strip non-directory suffix from FILENAME
/vmfs/volumes/SSD 1TB - Main/.sdd.sf/XSI_Backup/XSIBackup-Pro/src/pro/menu/main: .: line 2: can't open '/common': No                                                                                                                         such file or directory
[root@overkill:/vmfs/volumes/5e508d37-4c563c3e-4fc7-002590f3b98e/.sdd.sf/XSI_Backup/XSIBackup-Pro] ls -l
total 1792
-rw-r--r--    1 root     root          4617 Mar 19 22:42 EULA
-rw-r--r--    1 root     root          5872 Mar 19 22:41 README.txt
drwx------    1 root     root         73728 Mar 19 22:41 bin
drwxrwxrwx    1 root     root         73728 Mar 19 23:30 conf
drwx------    1 root     root         73728 Mar 19 23:30 jobs
-rw-r--r--    1 root     root            20 Mar 19 22:49 license.key
-rw-r--r--    1 root     root           288 Mar 19 22:41 request.key
drwx------    1 root     root         73728 Mar 19 22:41 src
drwxr-xr-x    1 root     root         73728 Mar 19 22:41 var
-rwx------    1 root     root        157596 Mar 19 22:41 xsibackup
-rw-r--r--    1 root     root            56 Mar 20 03:40 xsibackup-pid
-rw-------    1 root     root          1823 Mar 19 22:41 xsibackup_id_rsa
-rw-r--r--    1 root     root          1708 Mar 19 22:58 xsibackup_id_rsa.pem
-rw-r--r--    1 root     root           400 Mar 19 22:41 xsibackup_id_rsa.pub

Offline

#2 2020-03-20 15:59:24

admin
Administrator
Registered: 2017-04-21
Posts: 1,386

Re: Error while running XSI-Backup PRO GUI

Seems like you need(ed) a reinstall

Offline

Board footer