#1 2018-12-04 11:27:32

Pete
Member
Registered: 2018-04-10
Posts: 3

GUI not working

Hi, I have just upgraded from the free version to the paid version.

So i removed the cron service on the free version and renamed the folder xsi-dir to /xsi-dir-old then run the install script.

I started the GUI, installed cron, set up smtp server and tested, then when to jobs, after selected the servers i want to backup, it asked me to test smtp servers, but no option on which one to select to use for the jobs i was seting up. So i exit it and now when i select jobs form the main menu it just kicks me back to the command line.

I have run the install script form the tmp folder again, but this has made no difference.

Regards

Offline

#2 2018-12-04 17:35:40

admin
Administrator
Registered: 2017-04-21
Posts: 1,367

Re: GUI not working

We can't find your e-mail address in the Pro users database. Please contact support to request some help with your installation.

Offline

#3 2018-12-06 07:30:49

Pete
Member
Registered: 2018-04-10
Posts: 3

Re: GUI not working

Hi, someone else purchased it within our company, How do i contact support?

Regards

Offline

#4 2018-12-06 14:34:33

admin
Administrator
Registered: 2017-04-21
Posts: 1,367

Re: GUI not working

This is not content for a forum, we might delete this whole thread.

If you don't know the support e-mail address, which was sent along with the welcome e-mail sent upon purchase, send us a contact form from our website: https://33hops.com/formulario-de-contacto.asp

Please, identify yourself as the holder of a valid license, the registered e-mail is enough.

Offline

Board footer