#1 2018-03-13 19:54:09

eyes
Member
Registered: 2018-03-13
Posts: 27

Cron Job Fails to launch sucessfully

This is the message:

"
2018-03-13T19:40:04|  ###############################################################################
2018-03-13T19:40:04|     XSIBACKUP-PRO 10.3.1: new execution request                     
2018-03-13T19:40:04|  ###############################################################################
----------------------------------
|  Running XSIBackup processes:  |
----------------------------------
1582608 cron
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

###########################################################

Tue 19:40:07 : WARNING

XSIBackup was launched from the cron file without user input
But another cron XSIBackup process is still running. Only one
XSIBackup process is allowed at a time per host. You may use
the --on-success and --on-error arguments to chain backups
This execution request will be ignored.

###########################################################
"

To my knowledge no other cron job is running. How do I address this?

Thank you
eyes

Offline

#2 2018-03-13 21:51:58

admin
Administrator
Registered: 2017-04-21
Posts: 1,363

Re: Cron Job Fails to launch sucessfully

If you run tests in the console and you Ctrl+C, you may leave some process waiting.
Locate any eventually running XSIBackup process

youresxi# ps -c | grep xsibackup

And kill all XSIBackup loaded processes if you need to.

kill -9 $(ps -c | grep xsibackup | awk '{print $1}')

Offline

#3 2018-03-14 21:03:26

eyes
Member
Registered: 2018-03-13
Posts: 27

Re: Cron Job Fails to launch sucessfully

Success! Thank you!

Offline

Board footer