#1 2018-01-18 21:16:31

support@vom.com
Member
Registered: 2018-01-02
Posts: 4

Confused on remote backup

We setup a server and Installed ESX 5.5 on it.

Bought a copy of Pro and installed it

Installed Cron

Linked the servers

Tried running a backup from the command line..

./xsibackup --host=10.101.142.40  --backup-point="10.101.142.43:/vmfs/volumes/datastore3/USCOPVM01" --backup-type=running --date-dir=yes

resultin 10.101.142.40 cron log

^[[104m###############################################################################  ^[[0m ^[[104m ^[[0m
^[[104m#                                                                                ^[[0m^[[104m ^[[0m ^[[104m ^[[0m
^[[104m#  ^[[1m(c) XSIBACKUP-PRO 10.2.5^[[0m^[[104m | Backup for (c) VMWARE ESXi Hypervisor by ^[[1m33hops.com  ^[[0m ^[[104m ^[[0m ^[[104m ^[[0m
^[[104m#                                                                                   ^[[0m ^[[104m ^[[0m ^[[104m ^[[0m ^[[104m ^[[0m
^[[104m###################################################################################^[[0m^[[104m  ^[[0m ^[[104m ^[[0m ^[[104m ^[[0m ^[[104m ^[[0m ^[[104m ^[[0m ^[[104m ^[[0m

2018-01-18T20:55:41|  NOTICE: (c) XSIBackup will kill any previous processes, make sure you don't overlap backup jobs
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
XSIBackup PID:        123922427                                                       localhost
Thu, 18 Jan 2018 20:55:41 +0000                               IPv4: 10.101.142.40/255.255.255.0
VMware ESXi 5.5.0 build-1746018                              (c) Rsync 3.1.0 as opt. dependency
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Backup Id:              unknownIntel(R) Xeon(R) CPU E5-2670 v2 @ 2.50GHz
Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2670 v2 @ 2.50GHz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2018-01-18T20:55:43|  ^[[0;36mADVICE: no SSD disks, please consider adding an SSD cache disk to improve performance^[[0m
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2018-01-18T20:55:43|  Backup user is: ^[[1mroot^[[0m
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


What am I doing wrong?

Offline

#2 2018-01-19 07:36:40

roberto
Moderator
Registered: 2017-04-22
Posts: 49

Re: Confused on remote backup

I guess you mean that the remote baackup halts there.
There's a small bug that could affect remote backups, we just sent you a fix.
In any case, it could be that XSIBackup is not able ro determine the remote FS type. Contact support if you still have the problem.

Last edited by roberto (2018-01-19 07:39:43)

Offline

Board footer