#1 2017-12-05 07:26:52

netsky
Member
Registered: 2017-12-05
Posts: 6

Skip VM listing

Hi Team,

Are there any ways to skip the VM listing process and goes directly to the backup process of specific VM.
In our environment, there are many VMs and it took a lot of time in VM listing process.

Best regards,

Pham

Offline

#2 2017-12-05 08:14:10

admin
Administrator
Registered: 2017-04-21
Posts: 1,364

Re: Skip VM listing

No, there isn't, each VM needs to be accounted and data needs to be collected for each one of them.

Offline

#3 2017-12-05 08:22:45

netsky
Member
Registered: 2017-12-05
Posts: 6

Re: Skip VM listing

Many thanks for your response.
Got it. I think it would be nice just to scan the information one time, store in a fie and use it for the next time. It will save a lot of time in case there are a lot of VMs in the environment.
In my case, it took more than 1 hours just to list the VM.

Offline

Board footer