#1 2017-05-05 07:32:33

chc-pr
Member
Registered: 2017-05-05
Posts: 24

Noob Q - email issues.

I have looked, but I cannot seem to find anything which resolves this issue. Probably just missing it, if so, sorry.
But, I have been following the video tutorials (great by the way) to get XSIBackup going, and all appears OK, but I get no emails.
This is the report which it produces within the PuTTY terminal (I have edited some specifics where that might be sensitive, otherwsie it is just a cut and paste) ...

2017-05-03T13:11:59| Opening port 587 for SMTPout-587 service...
sh: 0: unknown operand
220 <smtp.server>
250 Hello.
250-<smtp.server>
250-SIZE 20480000
250-STARTTLS
250-AUTH LOGIN PLAIN
250 HELP
334 'messy string'
334 'another messy string'
235 authenticated.
250 OK
250 OK
354 OK, send.
Firewall rule SMTPout-587 closed.
This looks like it should be working?

Using ESXi free version 6.5

I have checked the settings with my settings on Thunderbird, and tried sending an email from that using the same alias and the emails come through perfectly.  I have also checked to see if the intrusion detection system has blocked the host (it has not).

Not really sure where to start with sorting this now, so any help would be appreciated. Thank you.

Offline

#2 2017-05-05 09:09:01

Daniel
Moderator
Registered: 2017-04-22
Posts: 60

Re: Noob Q - email issues.

Well, the e-mail is indeed being sent, the problem is that you are not receiving it, so check that no anti-SPAM rule is blocking it. By the SMTP conversation you can be 100% sure that the SMTP server accepted the message and queued it. What might be doing with it later on is another story whith which all I can do about is speculate, you'll have to find out on your own.

Last edited by Daniel (2017-05-05 09:11:41)

Offline

#3 2017-05-09 07:00:57

chc-pr
Member
Registered: 2017-05-05
Posts: 24

Re: Noob Q - email issues.

Thanks. At least I have that confirmed.  I will have to dig some more.  Much appreciated.

Offline

Board footer